2006- Arbnor Polloshka themelon një kompani të vogël e cila në fillim merret me
shitjen e Tepihave me Llogo në hyrje të lokaleve duke e përfaqësuar prodhuesin
Grek - Step Pavlidis dhe deri në ditët e sotme jemi të vetmit të cilët ofrojmë këtë lloj
të produkteve në tregun tonë.
2009- ne zgjërojmë ofertën tonë duke hyrë në segmentin e produkteve për higjijenë
profesionale. Me këtë rast fillojmë me distribuimin e produkteve kimike te prodhuesit
të njohur Gjerman BUZIL.
2010- Pas vizitës tonë të parë në panairin më të madhë në sektorin e higjijenës
ISSA Interclean Amsterdam filluam një bashkëpunim me kompaninë Turke nga
Izmiri - NET PAK me brendin e tyre Carpex e cila prodhon dispanzera të ndryshëm
për letër të duarve dhe toaletit si dhe sapun për duar. Në gamën e produkteve të saj
NET PAK ka poashtu edhe aromatizues ajri për hapsira nga 20m2 deri në 900m2.
2011 ofertë e re ne portfolion tonë vjen nga prodhuesi Grek - Finezza i cili prodhon
salveta liksoze me dhe pa llogo, letër per duar dhe toalet, kozmetikë për hotele...

2012 Vit shumë i rëndësishëm në zgjerimin e ofertës tonë duke filluar me Tharrëse
për duar nga VAMA - Itali, produkte kimike nga HIPPOKRATIS - Greqi, mjete për
pastrim nga PLA - Spanjë, tasa të letrës për kafe dhe paketime nga letra nga
ROIS BROS - Greqi
2013 - Si një kompani e cilia tashmë është e njohur si kompani e cila sjellë risi në
tregun e higjijenës në Kosovë ne instaluam një trend të ri me anë të produkteve
aromatizuese nga Amerika me brendin e tyre FRE-PRO
2014 - Sërish produkte të reja.
Produkte të ndryshme të letrës nga Paperdi - Itali, Dispanzera modern dhe me
shumë stil nga QTS - Itali, Maqina për pastrim të dyshemeve nga Whirbel - Itali,
2015 - Me ndihmën e produkteve aromatizuese te MEGASYSTEMS - Greqi u

shëndruam në kompani lider për zgjidhje të aromatizimit të objekteve të ndryshme.
2016 - Si pasoj e kërkesës së përditshme për produkte të sektorit të kozmetikës
në hotele, filluam bashkëpunimin me prodhuesin Turk - TURUNCH duke ofruar
paketime të vogla dhe shumë ekskluzive të shamponave për flokë dhe trup si dhe
produkteve tjera të cilat gjinden në shumë hotele në Kosovë.
Njokohësishtë zgjeruam edhe gamën e pajisjeve për pastrim si dhe leckave të
ndryshme të brendit të njohur Gjerman - VILEDA

Në sektorin e higjijenës, ‘’Shkel e Shko’’ është:
- Kompani me rritjen më të shpejtë në Kosovë
- Kompani me ekipin më profesional
- Kompani me investim të madhë në ngritje profesionale të stafit
- Kompani e cila përcjellë trendet botërore në fushën e higjijenës
Ne jemi kompani unike - e para e llojit të vet në Kosovë. Shkel e Shko është
kompani e cila me shërbim të sajë ofron edhe marketing në njerën nga hapsirat
e pashfrytëzuara më parë ate të dyshemesë në hyrje te objekteve afariste me anë
të tepihave me llogo.
Shkel e Shko është anëtare e Odës Ekonomike të Kosovës

Gjatë 11 vjetëve të fundit, ‘’Shkel e Shko” ka krijuar raporte të shnosha dhe
korrekte me një numër të lartë të kompanive në Kosovë duke ju ofruar asortiman
të gjerë të produkteve si detergjenta, pajisje për pastrim, karroca të ndryshme,
Kozmetikë për hotele, Insekticide, Aromatizues për hasira të ndryshme, Tharrëse
për duar, letër për duar, letër për toalet, salveta me dhe pa llogo, Tasa për kafe,
paketime për ushqim me veti, makina për pastrim...
Me produktet tona ne I furnizojmë Hotelet, Rostoranet, Spitalet dhe Klinikat,
Shoping qendrat, Auto Sallonat, Kompanitë e Pastrimit dhe shtëpiat private.

Ne mendojmë që një staf mirë I pregaditur dhe I pathyeshëm është avantazhi
kryesor I yni ne sektorin e higjijenës profesionale.
Eksperienca dhe marketingi efikas janë përkrahja kyqe e ekipit të shitjes ne
teren. Sot punësojmë një ekip prej 10 personave të trajnuar mirë një gjë e cila
na bënë të krenohemi edhe gjatë bisedave me klientat tanë.

Me anë të një orari të planifikuar me kujdes ne mbulojmë gjithë teritorin e Kosovës
duke I mbuluar nevojat e klientëve në tërësi me produkte kimike dhe mjete për
pastrim në mënyrë efikase dhe në kohë. Në të njejtën kohë shkëmbejmë informatat
me blerësit tanë deri tek visët më të largëta të teritorit të Kosovës.
Ekipi ynë I logjistikës përbehet prej 1 Kombi dhe 3 Pick-up

Në Prill të vitit 2016 të shtyrë nga kërkesat e sektorit shtëpiak kemi vendosë të hapim lokalin tonë të parë me pakicë “Clean House” duke i ofruar edhe sektorit shtëpiak një mundësi të furnizimit me produkte profesionale për higjijenë. Ky dyqan është shëndruar për një kohë të shkurtë në një pikë referente për produkte të kualitetit të lartë dhe të besueshëm të llojit të vet. Dyqani gjindet në lagjen Bregu I Diellit tek udhëkryqi afër Sallës 1 Tetori.

Shkel e Shko Rreth nesh          Shkel e Shko Rreth nesh2